skip to Main Content
Professionel rengøring, med høj og vedvarende kvalitet, udført af dygtige fagfolk.
Hos Syddjurs Erhvervs Service arbejder vi ud fra følgende varemærker, nemlig at udføre et bæredygtigt og miljøvenligt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Når du først har besluttet dig for at få erhvervsrengøring udefra, skal denne naturligvis også være af højeste kvalitet. Det ved vi hos Syddjurs Erhvervs Service og derfor gør vi alt for at tilfredsstille dig som kunde. Derfor slækker vi ikke på kvaliteten, men spidser blyanten, når der skal gives et ordentligt tilbud.

Rengøring i virksomheder er en tillidssag, derfor screener vi vores folk med stort omhu, og sender ikke hvem som helst ud på opgaverne.

Vores medarbejdere kan alle dansk i både skrift og tale, og har selvfølgelig en ren straffeattest!

Miljøhensyn får større og større betydning, og det er vigtigt, at vi alle står sammen om at løse en af vor tids største udfordringer. Vi mener, at rengøringsbranchen har en forpligtelse til at handle ansvarligt, og derfor har vi en klar miljøpolitik.

Vi benytter udelukkende rengøringsmidler, der er fri for skadelige og miljøbelastende stoffer. Det er ikke kun godt for miljøet, men også for menneskers sundhed.

Således hjælper vi vores kunder med at tage vigtige hensyn – skal vi også hjælpe din virksomhed?

Erfaring er lig med KVALITET!


Alle virksomheder er forskellige og behovet for at udføre rengøring er forskelligt. Vi tager derfor udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, når vi skal lave en handleplan for erhvervsrengøring hos den enkelte kunde. Sammen finder vi en løsning der passer til jeres virksomhed.

Pæne og præsentable lokaler giver produktive og tilfredse medarbejdere. Derfor kan effektiv rengøring være en god investering i din virksomhed.

Et godt arbejdsklima medvirker til, at skabe mere arbejdsvenlige omgivelser for medarbejderne; deres motivation og trivsel.

Vi sørger for en bæredygtig løsning.